Ce a pățit o tânără care s-a urcat în avion imediat după o operație estetică. „Evident că era sânge”

fata operatie

Un model de pe Only Fans, pe nume Weronika, a avut parte de șocul vieții sale în timpul unui zbor. Ea a povestit cum „i-a explodat capul” în timp ce se afla în avion, din cauza presiunii.

Femeia s-a îmbarcat în avion la scurt timp după ce a suferit o opetație estetică de cantoplstie (operația pentru ochi de pisică) în Turcia, potrivit New York Post.

„Eram în avion. Totul era liniștit. Ne-am pus să dormim pentru că am decolat la 2:00 dimineața, iar când m-am trezit, durerea era insuportabilă”, a povestit fata pe Tik Tok.

fata operatie cantoplastie

„Totul era foarte dureros. M-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere. Ce se întâmâmplă?”

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În video-ul postat pe Tik Tok, femeia explică faptul că a suferit o intervenție chirurgicală estetică, de cantoplastie, cu câteva ore înainte ca iubitul ei să cumpere biletele pentru avion.

Ce este operația de cantoplastie

În timpul procedurii cosmetice, chirurgul creează o incizie în colțul exterior al pleoapei, taie tendonul cantal, îl strânge și îl trage într-o poziție ridicată și îl fixează cu suturi înainte de a închide incizia. Tratamentul creează un aspect mai ridicat al pleoapei exterioară pentru a produce o formă elegantă și alungită.

În aeroport, fară acte medicale

Femeia povestește că a întârziat la programarea pentru procedură, iar chirurgul ei se grăbea și a uitat să-i furnizeze documente care indică faptul că avea autorizație medicală pentru călătorii cu avionul.

Fără documentele adecvate, personalul aeroportului a refuzat să o lase să se îmbarce în avion până când nu a fost verificată de un medic la fața locului, ceea ce a costat-o 100 de dolari.

După ce au primit acordul de la medicul de la aeroport, Weronika, al cărui cap era bandajat în jurul circumferinței, și iubitul ei s-au așezat în avion, așteptându-se la o călătorie fără evenimente.

Dar după ce a auzit acel zgomot îngrozitor, modelul a știut că ceva a mers îngrozitor de rău.

„Imediat după, încep să simt acest lichid fierbinte picurându-mi pe gât... evident că era sânge”, a povestit ea.

Weronika a continuat să dezvăluie că medicul ei i-a plasat un dren de lichid în spatele urechii în timpul procedurii, dar lichidele, aparent, nu s-au golit complet, ceea ce a făcut ca pielea ei să se umfle și, în cele din urmă, să rupă cusăturile din spatele capului. Ea crede că „presiunea” din cabina avionului a contribuit și la aceasta problemă.

„Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare”, a spus Weronika, care a încercat să oprească sângerarea cu țesuturi.

Ea și iubitul ei au decis să țină bandajele și șervețele pe cap pe toată durata zborului, fiind de acord să-și contacteze chirurgul odată ce au aterizat.

„Am simțit atât de multă durere pentru tot restul zborului”, a mărturisit ea.

Odată ajunsă pe pământ, Weronika și-a spălat sângele din păr și și-a făcut poze cu rana din capul ei pentru a le trimite medicului.

Ea a susținut că medicul a sfătuit-o pur și simplu să nu solicite asistență medicală și să continue să aplice crema cu antibiotice prescrise în zonă.

„Dar m-am trezit a doua zi dimineața și rana [a fost] infectată. A fost atât de groaznic”, a spus ea.

În efortul de a înlătura infecția, iubitul Weronikai a „presat” iod pe rană, sperând că dezinfectantul va ajuta.

Weronika, a căriei sănătate este acum bună, a povestit întreaga experiență pe Tik Tok, iar internauții nu au ezitat să facă diferite comentarii.

fata operaie

„Aproape că am leșinat doar ascultând asta”, a spus altul.

Majoritatea fanilor au fost pur și simplu uimiți că a supraviețuit experienței chinuitoare.

„Nu pot trece peste faptul că ești în viață”, a spus un internaut uluit.

 

@polish_99

Still not over how gross it was

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
„Creștea mucegai în mine”. Ce a descoperit o femeie după ce a avut o serie de simptome inexplicabile și a mers la medic
„Creștea mucegai în mine”. Ce a descoperit o femeie după ce a avut o serie de simptome inexplicabile și a mers la medic

O mamă din SUA a povestit pe TikTok cum aproape a murit după ce și făcut implant mamar.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.