(P) Canapele – Cum să alegi confortul mult visat. Top criterii ca să nu dai greș

canapea

Piesa de mobilier care dă tonul casei tale este canapeaua. Dar cum să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine?

Bucuria pe care o simte orice om care își amenajează singur

interiorul locuinței sale este extrem de mare, mai ales dacă are canapeaua mult visată și se bucură de confortul ei zi de zi.

Pași simpli de urmat pentru alegerea canapelei mult dorite
Știai că se mai numește divan sau sofa și este definită, în general, ca fiind o piesă de mobilier acoperită cu piele care permite șederea confortabilă a mai multor persoane? Dacă ții cont de construcția canapelei, respectiv cadru, arcuri, spătar, spumă, vei avea parte de un produs confortabil, de lungă durată. Canapelele cu un confort garantat dispun de arcuri elicoidale, sinusoidale, plus spuma poliuretanică din compoziție. Mai mult, unele canapele au un șezut elastic și nedeformabil datorită construcției pe spumă poliuretanică N30 și T-21.

Alegerea unei canapele este o decizie care trebuie luată cu mare atenție deoarece fiecare dintre noi își dorește calitate, durabilitate, confort și un stil care să ne reflecte personalitatea. De asemenea, trebuie să fie adaptată nevoilor noastre, indiferent dacă preferăm să ne relaxăm la televizor, să dormim sau să ne invităm prietenii în living-ul nostru. Numărul de persoane pe care îl presupunem că o vor folosi în același timp este un alt criteriu. Există canapele de două locuri, de trei locuri sau cu mai mult de cinci locuri.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Canapele – stil și funcționalitate

Stilul canapelei trebuie să fie în strânsă relație cu modul în care îți decorezi locuința. Poți să alegi între un stil clasic sau unul modern, minimalist. Dacă pui accent pe detalii, designul și textura ar trebui să se îmbine armonios cu decorul încăperii.

Funcționalitatea canapelei este extrem de importantă. Dacă o folosești și pentru dormit, atunci îți este de folos o canapea extensibilă cu o saltea cât mai confortabilă. Avantajul important al unei canapele extensibile este îmbinarea criteriului estetic cu cel practic deoarece funcționalitatea este legată de design.

Canapele – Alegerea tapițeriei potrivite

Tapițeria pe care o alegi trebuie să fie ușor de curățat. Să nu necesite îngrijire zilnică, dar să fie și plăcută la atingere. Unele canapele dispun de tehnologia Easy Clean, în care petele pot fi îndepărtate cu apă și săpun, fără a fi nevoie de agenți de curățare chimici. Poți să spui adio, fără bătăi de cap, la petele de ketchup, cafea sau chiar pix!

Culoarea canapelei este un alt lucru căruia trebuie să îi acordăm o atenție deosebită pentru că o culoare deschisă va face să fie întreținută mai greu. Însă, dacă alegi o culoare mai închisă vei sta mai liniștit din acest punct de vedere. Pe piață există numeroase canapele, de diverse culori! Ai la dispoziție o gamă variată, de unde să alegi ceea ce îți place, adaptat nevoilor tale, pentru a avea parte de confortul și stilul dorit!

Despre SomProduct

Alege canapele potrivite livingului tău din portofoliul de produse: https://www.somproduct.ro/ SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.