(P) Descoperă detaliile unei strategii simple de pariuri sportive online pe tenis!

advertorial

În România, pariurile sportive online sunt deopotrivă o distracție și o sursă importantă de venit pentru multe persoane, iar fotbalul ocupă primul loc în inimile și pe biletele pariorilor.

Cu toate acestea, tenisul poate oferi, de multe ori, o valoare mai bună atunci când este ales în pariurile de tip “live”, dat fiind faptul că există numai două rezultate posibile la sfârșitul partidei.

În tenis, puțini factori pot influența rezultatul unui meci. De regulă, numai doi sportivi se confruntă pe teren (excepție făcând meciurile de dublu), există tehnologie video, publicul este tăcut, suprafețele de joc sunt foarte bune, iar condițiile meteo sunt, de obicei, ideale. Este o diferența foarte mare față de fotbal, unde o strategie de pariuri sportive online trebuie să ia în calcul 22 de jucători, maniera de arbitraj, condițiile meteo variabile, calitatea gazonului și puterea publicului “de acasă”.

 

Această reducere a variabilelor cu impact face din tenis un sport mult mai predictibil, motiv pentru care marii pariori și marile site-uri de tips-uri nu pierd niciodată din vedere meciurile importante jucate pe zgură, pe iarbă sau pe suprafețe dure. Sigur, surprizele pot apărea și în tenis, altfel nimeni nu ar mai urmări un meci al cărui rezultat este clar înainte de primul serviciu. Cu toate acestea, poate fi mai simplu să îți creezi un avantaj atunci când alegi să faci pariuri sportive online pe tenis.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Strategia potrivită

 

Unul dintre motivele pentru care tenisul poate fi foarte profitabil este următorul: casele de pariuri se concentrează pe finalul partidelor de tenis, nu neapărat pe desfășurarea acestora.

De exemplu, unii jucători pot “intra în meci” puțin mai greu. Astfel, indiferent dacă vor câștiga sau nu, cotele jucătorilor care intră greu în formă vor crește foarte mult în cazul în care aceștia dau semne că adversarul le pune probleme în primele game-uri. Chiar dacă întotdeauna încep defavorabil, acești jucători vor avea cote mult mai bune în primele game-uri decât înaintea partidei. Vrei să știi cum să profiți de aceste informații atunci când dezvolți o strategie de pariuri sportive online? Descoperă în rândurile de mai jos!

Pariuri pe seturi pentru începători

 

Chiar și când vine vorba de tenis, pariurile sportive online oferă deosebit de multe opțiuni, însă una dintre cele mai confortabile “zone” pentru începători este cea de pariuri live. Nu trebuie să fii un parior experimentat de tenis pentru a găsi strategiile potrivite, deși experiența nu strică niciodată.

Nu există neapărat un sistem care poate garanta profit în pariurile sportive online. Cu toate acestea, pariurile pe seturi din tenis pot oferi o valoare mai mare pentru pariori, în special atunci când casele de pariuri au tendința de a supraevalua favoriții. Iată ce ai putea să încerci în timpul marilor competiții de tenis:

- într-o dispută în care unul dintre jucători este favoritul clar, plasează un pariu pe victoria jucătorului considerat mai slab înainte de începerea partidei;
- apoi, dacă favoritul nu preia conducerea meciului din primele game-uri, plasează un pariu pe favorit că va câștiga partida fără a pierde vreun set (cotele pe care le vei avea acum vor fi mai mari decât cele dinaintea partidei);
- în cele mai multe cazuri, favoritul va domina clar partida, însă dacă meciul va avea parte de o “surpriză”, vei câștiga pariul pe care l-ai făcut înainte de începerea partidei.

Nu trebuie să cunoști detalii despre lumea tenisului pentru a aplica această strategie în cadrul pariurilor sportive online. Totul se bazează pe crearea valorii.

Licenta ONJN 41485/25.11.2015

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.