(P) Dulapul de dormitor este mai mult decât funcțional

p

O parte esențială a interioarelor, dulapurile de dormitor nu mai sunt simple caracteristici funcționale într-o cameră.

Dulapurile ocupă o cantitate bună de spațiu într-un dormitor și, atunci când sunt îmbinate inteligent cu interioarele, camera ta va părea desprinsă de pe coperțile unei reviste.

Este foarte important să îți alegi designul dulapului din dormitor cu înțelepciune și pe baza diverșilor factori precum:

● înălțime;

● lățime;

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

● material;

● funcționalitatea interioară;

● calitatea balamalelor, cârligelor sau butoanelor.

Pentru a face lucrurile mai simple și mai ușoare, citește despre unele dintre cele mai moderne trenduri care îți vor face spațiul de depozitare mai plăcut și mai eficient. Și dacă ți-ai cumpărat deja un pat sau un șifonier, sigur vei vrea să alegi un dulap de dormitor care să se potrivească alături de ele.

Câteva recomandări

Când planifici designul dulapului, asigură-te că acesta respectă câteva sfaturi care te vor ajuta:

● Cel mai bun loc pentru amplasarea lui este în sud-vest.

● A doua cea mai bună zonă pentru a avea un design elegant este în nord-est.

● Asigură-te că nu ai balamale care scârțâie, deoarece este considerat nefavorabil.

● Alege un material natural, cum ar fi lemnul, deoarece păstrează energia în spațiu.

● Nu folosi oglinzi pe uși dacă ai un dulap în cameră.

Acum că știi locul potrivit pentru a-ți amplasa dulapul, mai aproape sau mai departe de paturi, haide să vezi 7 dintre cele mai bune modele aflate în tendințe.

#1. Design cu panouri

Dacă ești în căutarea unui design modern și elegant, optează pentru noua epocă, ultra-modernă și design modern cu panouri. Poți folosi acest design în diferite culori și forme de panouri și poți crea un spațiu pe care îl iubești.

Poți opta pentru a avea un perete întreg cu acest model de dulap și poți alege o culoare care să se potrivească cu tema camerei tale. De asemenea, poți opta pentru o nuanță strălucitoare și adăuga culoare unei camere neutre.

Specialitatea acestui design este că, atunci când este proiectat corect, nu s-ar putea spune că este un dulap.

#2. Design cu răchită

Una dintre cele mai vechi tehnici cunoscute de omenire în fabricarea mobilierului, răchita, ocupă un loc special în design și interioare și astăzi. Chiar de la modele de canapele la separatoare de cameră și acum chiar și dulapuri - răchita este relevantă și șic.

Poți alege răchita pe ușile dulapului tău. Alege un ton neutru pentru modelul de țesătură și asociază-l cu o bază din lemn alb și mânere de ușă asortate. Astfel ai un design la care oamenii și-ar fi dorit să se fi gândit.

#3. Design cu sticlă

Fii creativ în alegerea ta și optează pentru ceva simplu și elegant când vine vorba de designul dulapului de dormitor. Folosește lemn, metal și sticlă și creează o capodoperă care îi face pe musafiri să fie uimiți atunci când intră în cameră pentru prima dată.

Poți folosi sticlă transparentă pentru ușile atașate la un cadru metalic, iar rafturile din interior pot fi toate realizate din lemn. Creativ, nu-i așa? Fă spațiu suficient pentru agățarea hainelor și, de asemenea, construiește sertare pentru a crea un model care este atât modern, cât și funcțional în același timp.

#4. Design negru

Negrul simbolizează puterea și luxul, iar atunci când este folosit într-un design modern, poate aduce toate aceste lucruri în camera ta. Negrul are o vibrație întreagă și, atunci când este asociat cu designuri interioare grozave, creează un decor pe care toți oamenii și-ar fi dorit să îl aibă.

Dacă îți dorești un design negru și nu vrei ca nuanța închisă să-ți copleșească dormitorul, optează pentru un design negru elegant și simplu într-un spațiu cu tonuri de alb, creând un efect monocromatic.

#5. Design deschis

Conceptul deschis de design al dulapului nu este destinat oamenilor dezordonați. Dacă îți place să fii ordonat și să-ți păstrezi camera curată tot timpul, acest design este perfect pentru tine.

Este plăcut din punct de vedere estetic, dar spațiul de depozitare deschis îți permite să vezi tot ce ai și te ajută să amesteci și să asortezi bine articolele.

#6. Design din lemn masiv cu detalii tip oglindă

Dacă dorești să adaugi un pic de dramă în camera ta, alege un design de dulap cu lemn masiv, rafinat, combinat cu niște detalii tip oglindă. Lemnul adaugă un grad de prestigiu spațiului, iar oglinzile reflectă celelalte caracteristici interesante ale încăperii.

#7. Design cu masă de toaletă

Dormitorul principal al casei este mai spațios decât oricare dintre dormitoare. Prin urmare, construirea unui design de dulap cu o masă de toaletă în această cameră are sens.

Poți amenaja un dulap elegant alb. Între două dulapuri montate pe perete, poziționează un spațiu cu un sertar tip punte și pune o oglindă frumoasă pe peretele de deasupra sa. Cu un mic taburet pentru confortul tău, vei avea un aspect complet.

Ce zici de aceste dulapuri moderne? Nu mai rămâne decât să-l alegi pe ce potrivit pentru camera ta de vis.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.