(P) Vrei să îți vinzi mașina? Ne ocupăm noi

autodel

Te-ai gândit vreodată câte mașini ai schimbat până acum? Îți amintești prima ta mașină și de ce ai vândut-o? Ai dorit să îți iei un model superior ca dotare sau mai nouă? Care a fost mașina ta preferată?

Sunt doar câteva întrebări atunci când vine vorba de mașini, dar hai să vedem de ce ai dori să îți vinzi mașina.


1. Ai probleme financiare și ai nevoie de bani pentru altceva.
2. Vrei să îți cumperi un model mai bun, mai nou. Upgrade.


Autodel răspunde ambelor variante, în funcție de preferințele tale. Dacă dorești să ai acces la bani cash rapid Autodel îți vinde mașina în cel mai scurt timp, la un preț corect, în funcție de dotările mașinii, uzură sau an de fabricație. Autodel o fotografiază, o listează pe site, o promovează la prețul cerut de client și se ocupă efectiv de vânzare cu ajutorul consultanților care sunt disponibili 24/24, 7/7. Costul de promovare începe de la 50 de euro și include întrega operaţiune de promovare și vânzare.


O altă variantă este buy back -ul. Autodel îți evaluează mașina pe care o deții și îți oferă un preț potrivit pentru aceasta. Mașina rămâne ca și avans pentru următoarea achiziție și tu pleci cu visul tău acasă.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro


De ce să se ocupe altcineva de vânzarea mașinii tale?


Autodel are un principiu al corectitudinii atât față de vânzător, cât și față de client. În plus, nu toți deținătorii de automobile sunt buni negociatori. Motiv pentru care, de cele mai multe ori, aceștia pot pierde sume importante doar din cauza faptului că nu cunostc adevărata valoare a bunului deținut.


Imaginează-ți că din lipsa timpului sau a agendei foarte încărcate pierzi un client care ar fi dispus să plătească cel mai bun preț pentru mașina ta. Motiv pentru care consultanții noștri sunt acolo în permanenţă cu informații corecte despre mașină, prezentând-o posibilului client într-un mod onest și profesionist.


Pot folosi mașina în timp ce este pusă la vânzare?


Un alt motiv pentru care să alegi Autodel este că dispunem de o parcare generoasă de unde clienții pot alege orice model de mașină pentru orice buzunzar. În situația în care un client dorește să își vândă mașina, dar doreşte şi să o folosească în continuare, Autodel va intermedia tranzacția fără niciun fel de probleme, urmând ca în final vânzătorul și cumpărătorul să se întâlnească pentru finalizarea tranzacției, alături de consultantul de vânzare Autodel.


Verificarea mașinii. Vinzi corect și știi ce cumperi!


La cererea cumpărătorului mașina poate fi inspectată în service-ul nostru auto de către specialiști, într-un mod profesionist, iar la final se întocmește un raport despre starea reală a acesteia. Riscul defectelor ascunse, al uzurii pieselor până la limita de siguranță sau al oricăror alte probleme se reduce considerabil, făcând ca tranzacția să fie onestă și corectă. Principiul încrederii este deviza noastră, iar mulțumirea atât a clientului, cât și a vânzătorului este obiectivul nostru principal.


Banii nu sunt o problemă.


Îți dorești o mașină mai bună, dar nu dispui de suma necesară? Nicio problemă. Autodel are experiență și colaborează cu firmele de creditare pentru ca tu să poți pleca la volanul mașinii preferate. Consultanții financiari te vor ajuta să îți întocmești dosarul de împrumut (atât credit, cât și leasing) și te vor sfătui spre o bună opțiune de finanțare pentru tine. Înainte de a spune „nu pot” sau „nu îmi permit o mașină” întreabă-ne și vei avea o surpriză plăcută.


Buy back din trei mișcări.


Sistemul buy back este deja unul cunoscut în întrega lume, cu un succes deja confirmat. La Autodel facem buy back din trei mișcări.


1. Evaluăm mașina.
2. Plătim prețul corect.
3. Pleci cu mașina nouă.


Află mai multe accesând site-ul nostru autodel.ro sau vizitează-ne la showroom-ul nostru din b-dul Sofia Vicoveanca, nr. 52, ieșirea din Suceava spre Fălticeni, prima reprezentanţă spre dreapta.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.