Drama vieții Oliviei Newton-John. Ani de zile a încercat să afle ce s-a întâmplat cu iubitul ei, dispărut misterios din 2005

olivia newton john
Profimedia

Soarta misterioasă a iubitului Oliviei Newton-John a bântuit-o în ultimii ani de viață, după ce acesta a dispărut fără urmă. Mulți spun că bărbatul și-a înscenat moartea.

Patrick McDermott, 48 de ani, a mers la pescuit într-o noapte alături de alte 22 de persoane, pe 30 iunie 2005, însă a dispărut înainte de a se întoarce pe uscat fără ca nimeni să observe.

Pentru aproape 20 de ani după, se zvonea că bărbatul se ascunde în Mexic, fugind de datorii.

Însă detectivii și polițiștii nu au reușit să găsească dovezi concrete, deși au existat numeroase persoane care susțin că l-au văzut, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

„Nu cred că îmi voi găsi vreodata pacea. Cred că întotdeauna va exista un semn de întrebare”, a spus Olivia Newton-John.

Cei doi au început o relație după divorțul ei din 1995. Aceștia au format un cuplu timp de nouă ani.

Artista se afla în Australia pentru un turneu de promovare în momentul în care McDermott a dispărut. Însă până să se observe lipsa sa a mai durat o săptămână.

Dispariția sa nu a fost observată imediat

Gașca alături de carea mers la pescuit a găsit cheile de la mașină ale bărbatului, pașaportul și portofelul pe bordul bărcii, iar mașina lui a fost găsită parcată la portul din San Pedro, Los Angeles.

Însă nimeni nu a observat că acesta lipsește până când nu s-a prezentat la un eveniment de familie, pe 6 iulie. Poliția a fost anunțată pe 11 iulie.

McDermott fusese, la rândul său, căsătorit și avea un copil. Un tribunal îi ordonase recent să plătească 8.000 de dolari pentru întreținerea copilului. Însă bărbatul și-a declarat falimentul cu datorii de peste 30.000 de dolari, astfel născându-se speculații conform cărora și-ar fi prefăcut moartea pentru a scăpa de ele.

Concluzia anchetelor nu corespunde cu declarațiile martorilor

Garda de Coastă a declarat că nu a găsit dovezi care să demonstreze că ar fi existat infracțiuni sau o crimă, suicid sau un accident.

După o anchetă asupra ambarcațiunii de pescuit, ce a durat trei ani, s-a constatat că persoanele care s-au urcat în barcă nu au fost numărate, astfel că dispariția lui McDermott a putut trece cu ușurință neobservată.

Astfel, după terminarea celor două anchete, s-a ajuns la concluzia că bărbatul s-a pierdut noaptea pe mare.

Însă mai mulți martori au continuat să spună că l-au văzut în Mexico, unde se credea că a trăit pentru a fugi de datorii.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Olivia Newton-John, actrița fenomen din
Olivia Newton-John, actrița fenomen din "Grease", a murit

Actrița și cântăreața Olivia Newton-John a murit, la vârsta de 73 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit de cancer la sân.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.