Horoscop 16 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Cine se întâlnește în sfârșit cu persoana cu care a vorbit până acum pe internet

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. O s-avem chef şi de treabă şi să plecăm acolo unde ne dorim de multă vreme și să revedem oameni dragi.  

Vibraţia zilei este 7 şi o să avem o intuiţie a lucrurilor de calitate.

Horoscop 16 septembrie 2023 – FECIOARĂ

O să vă ocupaţi şi de treburi casnice, şi o să fiţi receptivi şi la problemele celor dragi, părinţii, bunicii, au nevoie de o mână de ajutor la voi şi vă duceţi.

Se poate să tranşaţi o chestiune de ordin financiar şi să vă cereţi banii cuveniţi şi să-i şi primiţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BALANŢA

Se poate s-o porniţi la drum şi să v-aştepte tot felul de surprize pe-acolo că apar oameni la care nu v-aţi fi aşteptat şi poate mai schimbaţi, din mers, câte-o destinaţie.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Vine cineva care o să vă dea tot programul peste cap, dar o să fie cu adrenalină şi cu o stare de bine

Horoscop 16 septembrie 2023 – SCORPION

O să vă oferiţi o porţie de vacanţă ca să mai şi respiraţi, că v-o fi ajuns tevatura de la serviciu şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

E un grup care vrea să puneţi şi voi umărul la o acţiune în care şi voi şi alţi oameni or să aibă de câştigat şi vă duceţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O ieşire în lume v-ar detensiona şi v-ar pune în contact cu nişte oameni care să vă inspire, poate prindeţi un pont de afaceri şi o să vă şi iasă pasienţa, în curând.

O invitaţie la un party, sau la un spectacol, vă-ntâlniţi cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

Horoscop 16 septembrie 2023 – CAPRICORN

Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la un eveniment festiv care poate fi în altă localitate, dar asta n-o să vă împiedice să ajungeţi acolo.

Poate v-apucaţi de sporturi extreme , sau îi duceţi pe copii într-un parc de agrement să descarce acolo tensiunile, că au nevoie de aşa ceva.

Horoscop 16 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Întâlnire în doi, dacă vreţi să vă refaceţi şi voi viaţa de cuplu şi o să vă bucuraţi că e cineva căruia-i pasă de voi.

O să vă puteţi urni s-o porniţi la drum, chiar şi aşa, din scurt, că e cineva de care vă e dor.

Horoscop 16 septembrie 2023 – PEŞTI

Poate abia acum faceţi cunoştinţă cu cineva care v-a ţinut companie în reţelele de socializare şi o să ştiţi dacă este genul vostru, sau nu - că poate v-aţi înşelat.

Vă scot la plimbare prietenii, chiar insistă, şi se pare că n-o să regretaţi c-o să aflaţi tot felul de noutăţi.

Horoscop 16 septembrie 2023 – BERBEC

E cineva care îşi face curaj să vă abordeze şi o să vă lăsaţi curtaţi numai dacă nu vă aflaţi într-o relaţie altminteri vă vedeţi de treburile voastre.

O să-ntâlniţi în drumurile voastre un posibil partener de afaceri, foarte insistent, care vrea să vă convingă să lucraţi împreună.

Horoscop 16 septembrie 2023 – TAUR

Poate v-aţi programat nişte treburi gospodăreşti care să vă ţină ocupaţi cam toată ziua şi o să daţi randament bun că sunteţi eficienţi. O oră de plimbare tot ar mai fi.

Poate aveţi o întrecere sportivă, ori poate sunteţi spectatori la meciul copiilor, sau vă duceţi la o piscină

Horoscop 16 septembrie 2023 – GEMENI

O să reluaţi nişte îndeletniciri de timp liber ca să uitaţi de stres, de grija ratelor, a facuturilor, de tristeţe şi să v-alegeţi cu un tonus de zile mari.

E posibil să apară cineva care să vă ia pe sus şi să vă îndrăgostiți rău, dacă nu aveţi pe nimeni, doar aşa.

Horoscop 16 septembrie 2023 – RAC

Un anturaj care o să vă scoată din casă şi o să petreceţi câteva ore la malul mării, la munte, sau la o piscină că simţiţi nevoia de relaxare.

Puteţi îmbina munca pe-acasă cu distracţia şi poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi că vi se face poftă să degustaţi ceva bun împreună.

Horoscop 16 septembrie 2023 – LEU

Poate v-aţi găsit un nou stil, sau încă mai lucraţi la el ca să aveţi o stare de bunădispoziţie, după atâta muncă şi o să fie reconfortant.

Se poate să plecaţi şi cu tren şi cu avion, şi cu scuterul, poate să fie o modalitate diferită de a vă deplasa şi o să vă fie alimentat spiritul de aventură.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.