Horoscop 3 februarie 2019. Zodia care construiește frumos o relaţie care să ducă şi la căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o să savurăm fiecare clipă alături de oamenii pe care-i îndrăgim şi o să fim inventivi, spontani şi o să ne facem viaţa mai frumoasă.

VĂRSĂTOR
Un dus-întors v-ar mai spăla retina, aţi face şi câteva ture de pârtie şi o să vă-ntoarceţi placut obosiţi acasă. Sunteţi dornici să experimentaţi lucruri noi şi să vă puneţi în valoare acele calităţi care-au tot stat ascunse şi să căpătaţi vizibilitate.

PEŞTI
O să vă daţi voie să fiţi şi voi fericiţi, să faceţi ce vă place şi să le faceţi o bucurie şi celor pe care-i iubiţi. Distracţia la care vreţi să vă duceţi pare costisitoare, dar o să le faceţi o bucurie alor voştri, că vor să schimbe peisajul şi să strângă şi relaţiile cu prietenii.

BERBEC
O să refaceţi grupul cu care faceţi sport, plecaţi în excursii şi o să fiţi în vervă. E momentul să resuscitaţi o relaţie care mai are potenţial şi să nu lăsaţi să vă scape o astfel de ocazie, să nu regretaţi.

TAUR
Poate prezentaţi un eveniment sau vă duceţi la o nuntă ori la un botez şi o să vă distraţi. Poate ieşiţi la rampă cu ceva care să v-aducă un plus de strălucire şi o să fie un punct de plecare într-o nouă aventură profesională, de afaceri.

Citește și
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

GEMENI
În orice moment puteţi întâlni pe cineva la un party şi să construiţi frumos o relaţie care să ducă şi la căsătorie. Sfera ”deplasări” e ofertantă şi poate daţi curs unei invitaţii la cineva care locuieşte în alt oraş şi o să vă placă drumul şi poate mai luaţi pe cineva cu voi.

RAC
Poate pregătiţi ceva delicios pentru musafirii de diseară, pe care-i chemaţi să serbaţi ceva, să vă cinstiţi. Se apropie o perioadă mai caldă din punct de vedere afectiv şi o să daţi refresh relaţiilor sentimentale, iar dacă nu e nimeni poate să apară în grupul de prieteni cineva.

LEU
Se poate să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care vine cu argumente să puteţi fi împreună, să vă continuaţi relaţia, dacă s-a pierdut pe drum. Vă pot intra bani, să-i găsiţi deja în cont şi s-aveţi pentru o trataţie fie la voi acasă, fie în oraş, e rost şi de plimbare prin împrejurimi chiar.

FECIOARĂ
Sunteţi mai concilianţi şi o să vă puneţi de acord în privinţa programului, c-o să vă duceţi unde-i place şi partenerului de cuplu. O să daţi zor să rezolvaţi nişte probleme de familie - poate trebuie să le duceţi mâncare, medicamente unor părinţi, bunici, sau aveţi ceva de discutat.

BALANŢA
E posibil să primiţi o invitaţie la o aniversare sau e un botez. E posibil să reapară cineva pe care l-aţi cunoscut de curând şi să daţi importanţă acestei revederi, c-o să puteţi recompune, cu bunăvoinţă relaţia.

SCORPION
O să vă facă cineva o surpriză, va scoate la cafea, la un spectacol, vă ia într-o vizită la nişte prieteni. Poate-ar trebui să fiţi mai insistenţi, să-i convingeţi pe prieteni să ieşiţi împreună, să vă faceţi un program, să luaţi masa de seară la un restaurant.

SĂGETĂTOR
Poate vă duceţi la o petrecere a copiilor, un meci poate, o competiţie pe pârtie, pe gheaţă, pe un teren de sport. Relaţia cu anturajul e mai vie, elastică şi o să vă puneţi de acord în toate privinţele, pentru c-o să le respectaţi părerile celorlalţi.

CAPRICORN
Mergeţi la o nuntă, la un eveniment festiv şi o să fiţi încântaţi de atmosferă. Se poate să primiţi cu un prilej anume nişte cadouri dacă nu chiar un premiu în bani sau alta compensaţie pentru un succes de ultimă oră şi să fie încurajator pentru mai departe.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 februarie 2019. Cine primește azi niște bani la care nu se aștepta
Horoscop 2 februarie 2019. Cine primește azi niște bani la care nu se aștepta

Horoscop 2 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem inspiraţie şi o să ştim cum să atingem un punct sensibil, să aflăm răspunsuri la întrebarile pe care ni le punem de mult.

Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început
Horoscop 1 februarie 2019. Zodia care are parte de un nou început

O zi a provocărilor. Or să ne ia prin surprindere nişte situaţii, prezenţa unor oameni va fi cu totul inedită şi e bine să fim pe fază, să nu ne prindă cu garda jos.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.