Horoscop 6 mai. Zodiile care vor face un salt în carieră

×
Codul embed a fost copiat

O s-avem un interes poate şi mai mare pentru bani, ca să facem rost de ei şi să-i cheltuim cu măsură, că nu mai vrem să ne împrumutăm.

Vibraţia zilei este 6 şi o să simţim nevoia să atragem armonia şi s-o şi păstrăm.

TAUR
Se poate să vă bucuraţi de o mână de ajutor din partea cuiva care ştie cât vă e de greu să vă descurcaţi cu toate treburile acestei perioade. Apar diverse oportunităţi şi o să vă puteţi găsi de lucru, ori să faceţi nişte achiziţii, să daţi drumul proiectelor noi şi să faceţi rost de bani, c-aveţi nevoie parcă.

GEMENI
E posibil s-aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, să puneţi capăt unor situaţii care v-au creat neplăceri în relaţia de cuplu. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare, să vă mutaţi la altă adresă, poate şi pentru c-o să vă căsătoriţi, dar nu neapărat - poate vă mutaţi mai aproape de serviciu.

RAC
Apar unele probleme de sănătate, pe care dacă nu le luaţi nicicum în serios, că atenţionări au mai fost, o să staţi mai mult pe la doctor. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru şi dacă vă convin condiţiile va şi puteţi apuca de treabă, lucrurile par să se mişte repede.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

LEU
Sufleteşte pare să vă meargă mai bine, cu condiţia să fiţi mai receptivi la sensibilitatea partenerului de cuplu, că poate are o perioadă mai dificilă. O să mai puteţi face un salt în carieră şi să ocupaţi o funcţie, să căpătaţi şi mai multă experienţă, să aveţi o altă deschidere, cu noul CV.

FECIOARĂ
O să primiţi un răspuns, nişte explicaţii de la cineva cu care aveţi o relaţie afectivă şi o să vedeţi ce e de făcut în continuare. Se poate să vă găsiţi de lucru prin alte colţuri ale ţării sau ale lumii şi să nu refuzaţi o ofertă generoasă, să vă duceţi măcar de probă.

BALANŢA
Poate aveţi de rezolvat nişte chestiuni legate de acte şi va trebui să vă deplasaţi cu tren, avion, ca să le puteţi legaliza, definitivă. O să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze, poate descoperiţi multe similitudini şi o să vă ataşaţi rapid de această persoană şi o să se lege o relaţie durabilă.

SCORPION
Relaţia de cuplu promite să fie armonioasă, vor fi respectate nişte reguli de convieţuire şi-o să fie linişte şi pace. Pare să fie o perioadă de succes la serviciu, e atmosfera bună, luaţi şi bani, cheltuieli, însă par să fie cam multe, dar o să vă temperaţi în privinţa asta.

SĂGETĂTOR
Cineva dintr-o fostă relaţie revine ca să scaneze starea voastră de spirit să vadă dacă sunt speranţe să vă reuniţi. Se poate să vă angajaţi într-o nouă aventură profesională şi să iasă bani frumoşi de-aici, plus alte avantaje, colaborări la un nivel superior.

CAPRICORN
E cineva mai tânăr parcă, de care vă e dor şi care vă poate face fericiţi, numai să-i daţi de veste, că poate nu ştie. Poate alegeţi o activitate de timp liber ca să mai descărcaţi tensiunile, să aveţi un tonus mai bun, să combateţi o eventuală depresie, să nu daţi ochii cu ea.

VĂRSĂTOR
Întâlnirea cu prietenele o să vă scoată dintr-un impas emoţional şi o să ştiţi ce alegere să faceţi, în dragoste. Se poate să vă supuneţi unor restricţii culinare, vă duceţi şi la sală, ori poate alergaţi în parc, ceva o să faceţi ca să fiţi într-o formă şi mai bună.

PEŞTI
Poate mai faceţi nişte schimbări prin casă, ori intenţionaţi să vă cumpăraţi una nouă şi o să trebuiască, probabil să faceţi un credit. Ascensiunea voastră în carieră continuă şi o să vedeţi cât de curând rezultatele, primiţi un titlu, nişte bani, o să căpătaţi vizibilitate său şi mai mare dacă tot aveţi.

BERBEC
Încă n-aţi renunţat la ideea cu maşina nouă, pe care vreţi să v-o luaţi, dar dacă o să depăşească bugetul, o s-o luaţi şi la mâna a doua. Se pare c-o să fiţi înconjuraţi de oameni binevoitori care v-ajută, fiecare cu ce poate şi o să vă relaxaţi, o să mai scăpaţi de frustrări, că devenise totul prea chinuitor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 5 mai 2019. Zodia care are o întâlnire extrem de importantă
Horoscop 5 mai 2019. Zodia care are o întâlnire extrem de importantă

O zi foarte frumoasă. O s-avem parte de momente surprinzătoare şi vom încheia tot într-o notă festivă această vacanţă de sărbători.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.