Soarele intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2024. Ce schimbări se vor produce pentru fiecare zodie, în următoarea lună

Varsator
Shutterstock

Arhetipul Vărsătorului este despre altruism, umanitate, prietenie, originalitate, libertate, creativitate, revoluție, nonconformism, inovație, tehnică.

Energia Vărsătorului este progresistă și în domeniul guvernat de Vărsător, din harta astrală a fiecărui nativ, va exista impulsul de a face schimbări, de începere a unei etape noi, de deschidere și îmbunătățire a vieții.

Ce aduce intrarea Soarelui în Vărsător pentru fiecare zodie:

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Berbec

Pentru nativii Berbec, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru socializare, petrecerea timpului cu prietenii, implicarea în proiecte, campanii umanitare, proiecte de viitor și strategii. De asemenea, se dinamizează și axa sentimentală. Pentru că Soarele este guvernatorul casei iubirii și aventurilor romantice, va exista acțiune și în acest domeniu în următoarea lună.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Taur

Pentru nativii Taur, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru carieră, activitățile de pe urma exercitării profesiei, afirmare, recunoaștere, obținerea unei promovări sau a unor beneficii, determinare și urmărirea unor obiective. Se dinamizează și axa carieră-familie și va fi nevoie și de un echilibru între cele două.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Gemeni

Pentru nativii Gemeni, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru studiu, perfecționare profesională, călătorii, filosofie de viață, principii, credințe, convingeri. Urmează o lună de zile favorabilă dezvoltării personale, învățării unor lucruri noi.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Rac

Pentru nativii Rac, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări legate de situația financiară, îndeosebi de o datorie sau accesarea unui credit, privind administrarea banilor comuni cu ai partenerului, intimitatea și încrederea reciprocă. Urmează o lună de zile în care se activează axa financiară a banilor obținuți din muncă, dar și a celor proveniți din alte surse.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Leu

Nativilor Leu, intrarea Soarelui în Vărsător le aduce preocupări pentru relațiile de cuplu, căsătorie sau parteneriatelor profesionale. Soarele, guvernatorul nativilor, aduce energie și implicare în relație, dar și-n sfera profesională, pentru încheierea unor contracte/colaborări/parteneriate.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Fecioară

Pentru nativii Fecioară, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru activitatea profesională, sarcinile și rutina zilnică, dar și pentru sănătate și adoptarea unui regim de viață sănătos. În următoarea lună, Fecioarele vor începe niște schimbări, care le va ușura munca.

Varsator

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Balanță

Pentru nativii Balanță, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru sfera sentimentală, relațiile de iubire, aventurile romantice, creativitatea, dezvoltarea unor pasiuni și relațiile cu copiii. Balanțele se pot pune mai mult în valoare, să înceapă proiecte noi de creație. Nativii singuri își pot găsi partener prin intermediul grupurilor pe care le frecventează.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru casă, familie, cămin, relația cu părinții și cu originile. Scorpionii vor fi mai implicați, în următoarea lună, în tot ce ține de aceste domenii, să clarifice niște aspecte administrative, juridice, privind intrarea în posesia unor bunuri de o valoare mai mare sau administrarea celor pe care le au.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Săgetător

Pentru nativii Săgetător, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru comunicare, gândire, strategii, interacționarea cu ceilalți, învățarea unor lucruri noi sau schimbarea abordării, a transmiterii unor informații. Urmează o lună de zile activă din punct de vedere al deplasărilor, ședințelor, întâlnirilor, susținerii de interviuri sau lucrări/proiecte.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Capricorn

Pentru nativii Capricorn, intrarea Soarelui în Vărsător aduce preocupări pentru sectorul financiar și suplimentarea veniturilor, negocieri salariale și o mai bună administrare a banilor pe care îi câștigă. Posibil unii nativi să caute să economisească mai mult, să deschidă un cont de economii.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Vărsător

Pentru nativii Vărsător, intrarea Soarelui în Vărsător aduce energie, determinare, optimism și impuls pentru începerea unor proiecte noi personale. De asemenea, se dinamizează și axa relațiilor și Vărsătorii vor căuta să rezolve și chestiuni legate de relație sau un contract profesional.

Intrarea Soarelui în Vărsător pentru Pești

Pentru nativii Pești, intrarea Soarelui în Vărsător aduce o redirecționarea a energiei spre interior, pentru o vindecare sau reechilibrare emoțională și fizică. Nativii Pești vor sta mai izolați timp de o lună și vor analiza niște situații, care le-au dat peste cap principiile de viață, credințele și convingerile.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.