Cele mai narcisiste 3 zodii. Cine sunt persoanele obsedate de ele însele

Narcisisti
Shutterstock

În lumea astrologiei există anumite semne zodiacale care se remarcă prin narcisismul lor pronunțat. 

Să vedem care sunt cei mai mari narcisiști printre toate semnele zodiacale și va deveni imediat evident de ce o relație cu ei nu este niciodată ușoară.

Deși aceste persoane sunt fermecătoare la început, veți realiza în cele din urmă că în centrul interesului lor se află doar în ei înșiși. Când priviți dincolo de suprafață veți descoperi că sunt reci, înșelători și dispuși să folosească orice metodă pentru a-și atinge scopurile. Relația voastră poate deveni rapid toxică.

Astrologia vă poate ajuta să identificați "semnale de avertizare". Vă prezentăm cele trei semne cele mai narcisiste, de la ușor vanitoase la complet obsedate de sine, scrie City Magazine.

Capricorn - ambițios și nemilos

Capricornii sunt cunoscuți pentru ambiția lor neclintită și curajul de a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, uneori acest lucru înseamnă că nu se uită la ceilalți și îi calcă în picioare pe drumul către succes. Capricornii pot deveni indivizi aroganți care se simt îndreptățiți să dețină puterea, indiferent dacă au câștigat-o sau nu.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Deși unii Capricorni sunt lideri inspiraționali care îi încurajează pe ceilalți, există și aceia care îi calcă în picioare pe toți în calea lor către succes. Cu toate acestea, când își ating scopul, își dau seama că succesul nu este atât de dulce după ce au ars toate podurile în urma lor.

Leu - nevoia de atenție și admirație

Leii sunt cunoscuți pentru drama, intensitatea și stilul lor. Cu toate acestea, când sunt dezechilibrați, pot aluneca ușor în obsesia pentru nevoia de atenție și autoindulgență excesivă.

Cu farmecul și magnetismul lor natural îi pot atrage pe alții în relații care cer timp, atenție și admirație constantă. Leii au adesea talentul de a exploata alte persoane în favoarea lor, apoi îi resping odată ce și-au atins scopul.

Deși narcisismul lor poate fi evident la suprafață, acesta provine dintr-un loc mai profund în care Leii doar doresc să fie apreciați și recunoscuți.

Berbec - narcisism pentru a-și menține independența

Printre toate semnele zodiacale, Berbecul se remarcă ca unul dintre cei mai narcisiști. Obsesia lor de sine este evidentă în modul în care se concentrează asupra menținerii proprii independențe.

Narcisismul lor servește ca un mecanism de protecție care le permite să rămână sănătoși și autonomi. Scopul lor principal este de a obține independență completă. Să se bazeze prea mult pe alte persoane este perceput ca un obstacol.

Cu toate acestea, acest narcisism puternic aduce și probleme. Berbecii folosesc adesea independența lor ca pe o armă, ceea ce poate duce la egoism și lipsă de empatie față de ceilalți.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Kanye West are ceas de 180.000 dolari cu propria fata pe el!
Kanye West are ceas de 180.000 dolari cu propria fata pe el!

Toata lumea stie ca rapperul este un tip foarte narcisist care crede ca e absolut special si de neegalat.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.