Pulpe de pui izbite de asfalt ca să se dezgheţe. Explicaţia patronului restaurantului

×
Codul embed a fost copiat

Pulpe de pui dezgheţate prin...trântire pe asfalt. Asta a surprins cu telefonul mobil un tânăr, în spatele unui restaurant din Bistriţa.

La apariţia imaginilor pe Facebook, DSV s-a autosesizat şi a început o anchetă. Miercuri, la prima oră inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare au bătut la uşa restaurantului.

În urma imaginilor vizionate aceştia au constatat că este vorba despre manevrarea neigienică a pulpelor de pui congelate. În imaginile surprinse se vede clar cum angajatul restaurantului trânteşte baxurile de carne de pavaj, iar bucăţi de pui cad pe jos.

Luat la întrebări proprietarul localului a mărturisit că marţi după vizionarea filmuleţului a retras carnea din proprie iniţiativă de la consum. Astăzi produsele au fost predate autorităţilor pentru distrugere. Rămas fără marfă proprietarul va trebui să plătească şi o amendă de 10.000 de lei pentru greşeala angajatului care a fost deja concediat.

Pulpe de pui izbite de asfalt ca să se dezgheţe

Citește și
restaurante
Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef
Restaurantul din Paris a doi români, în topul Vogue. Dexter a fost finalist la MasterChef

Doi chefi români, care s-au specializat la școli de profil renumite, fac senzație cu restaurantul lor deschis într-o zonă bună a Parisului. Unul din ei, Bogdan Alexandrescu, ”Dexter”, a fost finalist în primul sezon al emisiunii MasterChef.

Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică
Motivul pentru care românii nu au bani să meargă la restaurant, la o cină romantică

Suntem europenii care lasă cei mai puţini bani în restaurante, cafenele şi hoteluri. Datele Eurostat arată că dacă media Uniunii este de 1.400 de euro pe an, aici aceste cheltuieli abia ajung la 100 de euro pe an de persoană.

Restaurantul care oferă reduceri clienților care nu folosesc telefonul la masă
Restaurantul care oferă reduceri clienților care nu folosesc telefonul la masă

Telefoanele inteligente ne acaparează în asemenea măsură, încât nu le mai dăm atenţie oamenilor de lângă noi.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.