Black Friday 2023 la Flanco a început. Cele mai bune oferte ale zilei și cât durează cele mai mari reduceri din an

Black friday 2023 la Flanco

Românii așteaptă tot anul Black Friday ca să facă achiziții importante, fie că au economisit tot anul pentru un televizor nou sau au prins o ofertă atât de bună încât nu o pot refuza.

UPDATE: Vedeți unele dintre cele mai mari reduceri oferite de Black Friday 2023 la Flanco, luni 6 noiembrie.

Telefoane reduse de Black Friday 2023 la Flanco

Telefon mobil Samsung Galaxy A54 5G, 128GB, 8GB, Dual SIM, Negru - 1.599,00 lei (cel mai mic preț din an)

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold5 5G, 512GB, 12GB RAM, Phantom Black - 7.399,99 lei (Cel mai mic preț din an la Flanco)

Telefon mobil Apple iPhone 12 5G, 64GB, (PRODUCT)Red - 2.899,99 lei (cel mai mic preț din an)

Citește și
VIDEO. Cine e primarul care are doar 10 clase, a candidat de unul singur și are o poveste de viață specială

Televizoare la reducere de Black Friday 2023 la Flanco

Televizor LED Samsung UE50CU7172, 125 cm, Smart TV, 4K UHD, Procesor Crystal 4K, Q-Symphony, Wi-Fi, Bluetooth, CI+, Negru - 1.699,00 lei (Cel mai mic preț din an)

Televizor LG 32LQ630B6LA, 80 cm, Smart, HD, LED, Clasa E - 799,00 lei (cel mai mic preț din an)

Televizor Smart LG 50UR81003LJ, 126 cm, Ultra HD 4K, Clasa F - 1.899,99 lei (cel mai mic preț din an)

Televizor Smart QNED LG 75QNED813RE, 189 cm, Ultra HD 4K, Clasa D - 6.499,99 lei (cel mai mic preț din an)

Reduceri de Black Friday 2023 la electrocasnice mari

Masina de spalat rufe Bosch WAN28163BY, 1400 RPM, 8 kg, Program rufe delicate, SpeedPerfect, Super Quick 30, Alb, Clasa C - 1.849,99 lei (Reducere 21,2%)

Combina frigorifica Liebherr KGBNsfd 52Z23, 320 l, NoFrost, BioFresh, DuoCooling, Display tactil, SteelFinish, Inox, H 185.5 cm, Clasa D - 3.099,99 lei (Cel mai mic preț din an)

Side by Side Samsung RS6HA8891B1/EF, 614 l, No Frost, Family Hub, Twin Cooling Plus, SmartThings, WiFi, Compresor Digital Inverter, Clasa E, H 178 cm, Dark Inox - 9.899,99 lei (Cel mai mic preț din an)

Frigider cu 2 usi Beko B5RDNE504LDXB, Harvest Fresh, Ever Fresh+, Aero Flow, Clasa E, 477 l, H 186.5 cm, Inox - 2.999,99 lei (cel mai mic preț din an)

Lada frigorifica Heinner HCF-H145F+, 142 l, Clasa F, (clasificare energetica veche Clasa A+) - 749,00 lei (Cel mai mic preț din an)

Masina de spalat vase Electrolux ESF9500LOX, 14 seturi, 6 programe, Clasa E – 1999,99 lei (cel mai mic preț din an)

Vinerea Neagră este un prilej bun pentru un răsfăț. Statisticile din anii trecuți ne arată că cele mai vândute produse în această zi sunt electronicele, electrocasnicele, gadgeturile, urmate îndeaproape de haine, încălțăminte, cosmetice, experiențe și chiar automobile sau bilete la evenimente.

Black Friday ține mai mult de o lună la Flanco

Alături de eMag, Altex sau Media Galaxy, Flanco este în topul preferințelor românilor când vine vorba despre cumpărături și reduceri de Black Friday.

Compania are reduceri de Black Friday 2023 la Flanco începe pe 27 octombrie și se încheie pe 30 noiembrie, adică mai bine de o lună de super oferte, în limita stocului disponibil.

Printre produsele reduse se numără televizoare smart, soundbar-uri, suporturi de televizor, prelungitoare, telefoane, smartwatch-uri și multe altele.

Apogeul reducerilor la Flanco va fi pe 10 noiembrie, ziua în care și eMag va ține Black Friday.

Flanco permite plata în rate egale, astfel încât clienții să își poată lua produsele pe care le doresc. O altă facilitate este creditul rapid online. Mai exact, poți aplica pentru un credit online pentru a îți cumpăra produsul dorit de pe Flanco.

În plus, livrarea este gratuită în magazin, iar clienții pot testa orice produs în magazinele fizice. Ai de asemenea opțiunea de a deschide coletul la livrare și 14 zile în care te poți răzgândi și poți să faci returul oricărui produs.

În 2015, magazinul a avut vânzări de 116 milioane de lei în cea de-a cincea ediție de Black Friday.

În anul următor, Flanco a încasat nu mai puțin de 22 de milioane de euro de pe urma Black Friday.

Anul trecut, Flanco a deschis pe 21 octombrie campania de Black Friday și a încheiat-o pe 30 noiembrie.

Anul acesta, Flanco a dat startul celei de-a 13 ediții de Black Friday și a pregătit reduceri la o gamă extinsă de produsele în toate cele 159 de magazine din țară.

"Păstrăm tradiţia de a face din această perioadă a anului o lună de sărbătoare pentru pasionaţii de tehnologie, în care să îşi poată alege pe îndelete produsele dorite, profitând atât de cele mai bune preţuri din an, cât şi de serviciile noastre, la aceeaşi calitate cu care i-am obişnuit", spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

5 săptămâni va dura campania de Black Friday la Flanco, iar reducerile se aplică tuturor categoriilor de produse. În plus, Flanco va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Vinerea Neagră, conform companiei. Magazinul promite smartphone-uri la 299 de lei, aspiratoare robot de la 599 de lei, televizoară cu diagonalăde 81 de cm la 399 de lei sau laptopuri și mașini de spălat de la 899 de lei.

În plus, retailerul are o perioadă de retur gratuită record pe piața din România: clienții au la dispoziție o perioadă de 45 de zile în care pot returna produsele indiferent de motiv.

Flanco are peste 7.000 de lockere în care poate livra produse dar și propriul program Rabla pentru electrocasnice.

"În fiecare an, în pregătirea campaniei de Black Friday, căutăm să identificăm produsele şi brandurile cele mai "vânate" de clienţi, pe care să le facem mai accesibile, atât prin oferte de preţ atractive, cât şi prin servicii financiare simplu de utilizat. Clienţii noştri pot opta pentru soluţii de plată în rate disponibile pe loc, atât pentru cumpărăturile în magazine, cât şi pentru comenzile online. Astfel, îşi pot permite tehnologie de ultimă oră şi de foarte bună calitate fără a resimţi un efort financiar brusc, ci mai degrabă, eşalonat sub forma unei investiţii lunare pentru un produs care le face viaţa mai frumoasă sau mai uşoară", spune Dragoş Sîrbu.

Sfaturi utile pentru cumpărăturile de Black Friday în România

Anii care au urmat pandemiei de COVID-19 au adus provocări pentru mulți, dar s-au dovedit și o perioadă remarcabilă pentru industria comerțului electronic.

De la începutul anului 2020, piața comerțului electronic a cunoscut o creștere semnificativă, alimentată de pandemie și de schimbările în comportamentul consumatorilor. Așa cum era de așteptat, această creștere s-a menținut, iar industria continuă să accelereze de la un an la altul.

Oamenii s-au obșinuit cu shopping-ul online și apelează la el mult mai des decât înainte de pandemie. Din acest motiv, Black Friday ar putea avea încasări record în acești ani de după pandemie, poate și pe fondul faptului că oamenii au deja această experiență, încep să economisescă din timp pentru ce vor și fac achiziții mai mari.

Ca totul să meargă ca pe roate de Black Friday, clienții trebuie să știe câteva lucruri.

Fă-ți bine cercetarea înainte de această zi. Pe măsură ce identifici produsele pe care vrei să le cumperi, ar trebui să cercetezi recenziile pentru diferite branduri, astfel încât să nu fii surprins de calitate. Află care sunt cele mai căutate produse ale sezonului, astfel încât să știi care sunt cele mai greu de obținut. Astfel, le poți prioritiza.

Cunoașterea prețurilor originale ale produselor te va ajuta să identifici reducerile semnificative față de promoțiile care oferă doar mici discounturi.

Dacă faci cumpărături online, află totul despre procedura de retur. Evită magazinele cu politici stricte de returnare dacă ai orice îngrijorare legată de achiziționarea produsului.

În plus față de Vinerea Neagră, comercianții oferă adesea reduceri semnificative în alte zile din timpul lunilor octombrie și noiembrie.

Nu trebuie să aștepți până la Black Friday pentru a profita de valul de reduceri, deoarece mulți comercianți oferă reduceri înainte pentru clienții care s-au abonat la newsletter sau sunt membri. De fapt, multe magazine încep Vinerea Neagră mai devreme cu câteva ore pentru aceștia.

Ofertele pot fi limitate la o zi sau la un interval de timp specific, iar produsele se pot epuiza rapid.

Planifică de unde vrei să faci cumpărături. Stabilirea unui plan te va ajuta să profiți la maximum de această zi, indiferent că faci cumpărături în magazine fizice sau online.

Unele magazine au ore specifice pentru reduceri, așa că planifică-ți ziua în funcție de reducerile pe care vrei să le prinzi.

Verifică site-ul sau aplicația magazinului pentru a afla din timp dacă produsul este disponibil. Unele magazine chiar adaugă locația exactă a produselor în magazin, astfel încât să nu mai pierzi timp căutându-le.

Fii atent când plătești cu cardul de credit Black Friday. Utilizarea cardului de credit poate oferi beneficii precum puncte de recompensă, o garanție extinsă sau protecție la cumpărare.

Cu toate acestea, fii atent în ceea ce privește cheltuielile excesive cu cardul. S-ar putea să cumperi mai mult decât ai plănuit sau decât ți-ai dat seama.

În plus, dacă cumperi cu un card de cumpărături, fă-ți o limită de cheltuieli. Chiar dacă nu plătești instant, lunile care urmează, ratele se vor aduna și s-ar putea să fie o povară financiară grea.

Stabilește un buget și fă o listă în avans, apoi ține un ochi pe sold pe măsură ce cheltui.

Reducerile semnificative ale sezonului te pot tenta să cumperi impulsiv. Cu toate acestea, amintește-ți că dacă cheltui bani pe care nu i-ai planificat pentru această zi, nu reprezintă cu adevărat "economisire" de Black Friday, ci doar o gaură în buget.

În cele din urmă, nu ezita să returnezi lucrurile de care nu ai nevoie sau care nu sunt conform așteptărilor, chiar dacă ai impresia că ai obținut o ofertă bună pentru ele.

Unele magazine oferă perioade de returnare prelungite, care îți oferă puțin mai mult timp pentru a face returnarea, așa că profite de ele păstrând formularul de retur și făcând procedurile necesare pentru a îți recupera banii.

!!Acest articol conține link-uri de affiliate marketing!!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Citește și...
Cea mai scumpă achiziție de Black Friday 2023: un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro
Cea mai scumpă achiziție de Black Friday 2023: un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro

Cea mai mare achiziţie de Black Friday 2023 a fost un televizor smart LED în valoare de 148.000 de euro, urmat de o pereche de pantofi sport de 3.000 de euro (14.000 lei) şi un cărucior pentru copii în valoare de peste 3.000 de euro (14.500 lei).

Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat

Milioane de pachete își caută destinatarul în aceste zile, după ce ediția de Black Friday a aruncat în aer vânzările.  

Black Friday-ul cu cele mai mari vânzări din istorie, pe cifre. Românii au cumpărat și ce nu puteau duce: ”Omule, nu intră!”
Black Friday-ul cu cele mai mari vânzări din istorie, pe cifre. Românii au cumpărat și ce nu puteau duce: ”Omule, nu intră!”

Ediția Black Friday din acest an a atins recorduri absolute.  

Recomandări
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei
După o zi de ”negocieri dificile”, Ungaria a fost de acord să nu se opună prin veto ajutorului dat de NATO Ucrainei

Președintele maghiar Viktor Orbán și șeful NATO, Jens Stoltenberg, au ajuns la un acord, după o zi de negocieri "dificile".  

Val de refinanțări la Prima Casă în aprilie și mai. Decizia luată de Finanțe pentru a face față procedurii în timp util
Val de refinanțări la Prima Casă în aprilie și mai. Decizia luată de Finanțe pentru a face față procedurii în timp util

Începând de săptămâna trecută Ministerul Finanțelor a decis modificarea procedurii de refinanțare a creditelor de tip Prima Casă, informează instituția. 

România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă
România, primul loc în UE la irosirea mâncării. Cum putem combate risipa alimentară printr-o alimentație sănătoasă

România se află într-o poziție tristă în topul risipei alimentare din Uniunea Europeană, ocupând locul 1, cu o cantitate estimată de 2,5 milioane de tone aruncate anual. Mâncatul sănătos este un pas important în combaterea risipei alimentare.