Cum arată cel mai bun restaurant din lume. ”Atunci când ai un vis, totul e posibil”

Mirazur
Site oficial

Mirazur, din Franța, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Singapore.

Peste 1.000 de experți culinari au desemnat zilele acestea, ca în fiecare an, cele mai bune 50 de restaurante din lume. Spania are trei restaurante în top 10, în timp ce Franța, Danemarca și Peru au câte două, informează CNN.

Situat pe Riviera Franceză, Mirazur este condus de un chef argentinian. Restaurantul a fost desemnat cel mai bun din lume pentru că oferă o priveliște spectaculoasă și feluri de mâncare de excepție gătite de bucătari de top.

După câștigarea premiului, chef Mauro Colagreco a declarat că se simte de parcă ”a ajuns în rai”.

El a mai precizat că obținerea acestei distincții ”demonstrează lumii că atunci când ai un vis, totul este posibil”.

Citește și
mancare, restaurant
Porţii prea mari la restaurantele din România. "Bagi de toate, că ai de toate"
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Deschis în 2006, restaurantul are deja trei stele Michelin.

Topul celor mai bune 50 de restaurante, publicat de William Reed Business Media, rivalizează în ultima vreme cu acordarea stelelor Michelin, deși unii pun la îndoială criteriile în baza căruia este alcătuit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Cele mai bune restaurante din țară, premiate. Cine este bucătarul-șef al anului
Cele mai bune restaurante din țară, premiate. Cine este bucătarul-șef al anului

Gastronomia românească începe să fie tot mai rafinată, iar cele mai bune restaurante din ţară au fost premiate, în cadrul galei Gault&Millau.

Porţii prea mari la restaurantele din România.
Porţii prea mari la restaurantele din România. "Bagi de toate, că ai de toate"

De-a lungul anilor, porțiile de mâncare au devenit tot mai mari - arată un studiu recent. Alegem bucuroși o farfurie plină sau un restaurant unde bucătarii nu se zgârcesc la mâncare.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.