Cum l-a refuzat Aspirina din "Las Fierbinți" pe regizorul Oliver Stone: "Am fost efectiv înjurată"

×
Codul embed a fost copiat

Actrița Mirela Oprișor, care interpretează personajul Aspirina în serialul Las Fierbinți, a dezvăluit, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, cum l-a refuzat pe celebrul regizor Oliver Stone.

"A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără. Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Și le-am spus: "Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop", la Mangalia. Și producătorul a spus: "Ce este aia?" A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată", a povestit Mirela Oprișor în cadrul emisiunii "Interviurile lui Vitalie".

Actrița din serialul de succes "Las Fierbinți" a povestit un alt episod important din cariera sa, când a lucrat cu celebrul regizor Francisc Ford Coppola.

"Eu nu făcusem film până atunci. Regizorul Radu Muntean m-a luat, pentru "Hârtia va fi albastră", după ce a aflat că Francis Ford Coppola a descoperit o domnnișoară la Teatrul de Comedie. Francisc Ford Coppola a fost la piesa "Chirița of Bârzoieni", în regia Iarinei Demian, unde juca Tudor Chirilă. Și a fost invitat de Tudor Chirilă și a venit cu unul dintre copiii lui. Am luat un rol mic, o asistentă, dar l-am ajutat să-și facă cadrele. El mi-a spus: "Mirela, tu o să faci film!". Apoi, m-a chemat Radu la Hârtia va fi albastră, unde am avut trei replici, și apoi m-a chemat și la "Marți, după Crăciun"", a dezvăluit Mirela Oprișor.

Urmăriți interviul integral cu Mirela Oprișor în VIDEO

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Interviu cu actrița Mirela Oprișor:
Interviu cu actrița Mirela Oprișor: "Mi-am dat seama că au trecut degeaba 30 de ani de la Revoluție"

Actrița Mirela Oprișor, interpreta personajului Aspirina din serialul de succes “Las Fierbinți”, a stat de vorbă cu corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari despre Revoluție, protestul din 10 august, dar și despre educație și vina generației de sacrificiu.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.